Thumb Thumb
Kinegroep

Postoperatieve revalidatie

Bij post-operatieve revalidatie wordt er gestreefd naar een optimaal herstel na een recente ingreep aan het bewegingsstelsel. Aangezien de eerste dagen/weken soms een tijdelijke aanpassing vergen in het dagelijkse leven proberen we hierbij ook een antwoord te geven en op al uw vragen, zowel voor als na uw operatie. Verder wordt tijdens de revalidatiefase de focus gelegd op de behandeling van het littekenweefsel, pijnreductie, herstellen van de mobiliteit/ functieherstel, spierversterking en meer. Hiervoor stellen de therapeuten een progressief individueel revalidatieschema op, rekening houdend met de belastbaarheid en andere persoonlijke factoren.

Om de verdere revalidatie zo specifiek en individueel mogelijk te voltooien, worden er gezamenlijk doelen opgesteld waar samen naartoe gewerkt wordt. In samenspraak met de specialist/ orthopedist wordt een doorverwijzing kinesitherapie aanbevolen.

Shape


Groepspraktijk Kinegroep

In alle vestigingen worden verschillende specialisaties aangeboden zodat een diversiteit aan behandelingen kan worden aangeboden.

overzicht

Onze specialisaties